DEMBA BA: ÇILDIRMIŞ OLMALILAR!

Senegalli forvet ayrılacağı iddiaları için, "Yeni stadımızda muhteşem taraftarımızın önüne çıkmak için gün sayarken, gideceğimi söyleyenler çıldırmış olmalı" diye konuştu

Beşiktaş'ın Senegelli yıldızı Demba Ba, adının son günlerde sürekli İngiliz takımlarıyla anılması iddialarına son noktayı koydu. Senegal'de RTS-1 radyoya konuşan golcü oyuncu, hakkındaki transfer iddiaları için, "Yıllar sonra kendimi ilk kez evimde hissediyorum. Güzel bir ortam. Güzel arkadaşlar. Güzel bir şehir. Bitmesini beklediğimiz muhteşem bir stat. youTube'dan gördüğüm o muhteşem seyircinin önüne çıkmak için can atarken, ayrılacağımı düşünenler çıldırmış olmalı" dedi. Demba Ba, bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 resmi maçta 18 gol atarken, gol ortalamasını 0,75'e yükseltti. Başarılı bir performans sergileyen Senegelli yıldız, Afrika Kupası maçları için kendisini milli takıma çağırmayan Alain Giresse konusunda ise artık bir açıklama yapmak istemediğini belirtti.

Olimpiyat zemininin Mekanı Cennet olsun' 

Demba Ba, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine isyan etti. Sarıyer ile oynanan kupa karşılaşmasının 61. dakikasında oyuna dahil olan Senegalli golcü, maçın ardından Olimpiyat Stadı'nın zemini ile ilgili bir mesaj paylaştı. Yıldız futbolcu zemin için, "Olimpiyat Stadı zemini, mekanı cennet olsun" ifadelerini paylaşırken; yazısının yanına "Girilmez", "Çöpe at" gibi logolar da paylaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI