DEMBA BA İÇİNİ DÖKTÜ

Beşiktaş'ta milli takım için ülkesi Senegal'e giden Demba Ba takımın diğer golcüleri Mustafa ve Cenk Tosun'a dert yandı.

Gitmeden önce Mustafa ve Cenk Tosun ile sohbet eden Senegalli yıldız, "Takımın kalan 9 maçta bize ve bizim gollerimize ihtiyacı var. Formda ve fizik olarak hazır olmalıyız" ifadelerini kullandı.


Demba Ba'nın ayrıca "Yorgun değilim ancak fizik olarak da iyi seviyede olduğum söylenemez en kısa sürede toparlanmalıyım ve eski gücüme kavuşmalıyım" şeklinde konuştuğu dile getirildi.


Mustafa ve Cenk Tosun'un da Demba Ba'ya karşılık olarak "Son 9 hafta üstümüze düşeni yapmalıyız gerekirse antrenmanlar sonunda ekstra çalışmalar yapmalıyız" yanıtını verdikleri öğrenildi.


Bu arada Necip'in darbesi sonucu sağ ayak 4. parmağı kırılan Mustafa 10 gün bireysel çalışacak... Mustafa'nın Bilic'in istemesi halinde özel bir bandajla İstanbul Başakşehir maçı kadrosunda yer alabileceği belirtildi.


Sakatlığı düzelen Opare, Sosa ve Sivok'un da oynayabilecek düzeyde olduğu belirtilirken ağrıları geçen Cenk Gönen, İstanbul Başakşehir karşılaşmasında kaledeki yerini alacak... Cenk Gönen'in pazartesi gününden itibaren takımla birlikte antrenmanlara katılacağı açıklandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI