Demba Ba ve Atınç Hakkında Son Karar Verildi

Beşiktaş yönetimi bir süredir Beşiktaş'taki gelecekleri belirsiz olan oyunculardan Demba Ba ve Atınç hakkındaki nihai kararını verdi.

Beşiktaş yönetimi, hakkında bir süredir gidecek mi kalacak mı soruları sorulan oyuncularından Demba Ba ve Atınç Nukan için kararlarını verdi. Sakatlık probleminden tam kurtuldu derken tekrar bir sakatlık problemi yaşayan ve bunun ne kadar süreceği belli olmayan Demba Ba'nın kalmasına sıcak bakılmıyor. Nitekim oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalanmayacak. Atınç Nukan'ın ise kalmasına karar verildi. Hem Şampiyonlar Ligi'nde kadroda altyapıdan bir oyuncu bulundurma zorunluluğunun olması hem de maliyetinin düşüklüğü kararın Atınç'ın kalması yönünde olmasına etki etti. Diğer yandan diğer stoperlerden Pedro Franco'nun, Alexander Milosevic'in ve Matej Mitrovic'in ayrılacak olmaları da bu kararda etkili oldu. 


Siyah-Beyazlıların geçen sezon bedelsiz olarak kiraladığı Atınç Nukan'ı bu sene de bedelsiz olarak kiralaması bekleniyor. 


Şenol Güneş'in Raporu


Şenol Güneş ise, bu iki futbolcu hakkında verdiği raporda şartların uygun olması halinde kalabileceklerini söylediği belirtiliyor. Ancak Demba Ba'nın sağlık durumunu gözden geçiren Beşiktaş yönetimi Demba Ba'ya pek sıcak bakmıyor. 


Demba ba bu sezon devre arasında transfer edilmiş ancak geçen sene yaşadığı sakatlığın etkisi sezon sonuna doğru yavaş yavaş geçmeye başlamıştı. Yıldız futbolcu ligin son haftalarına doğru 2 maçta sonradan oyuna girmiş ve takımı adına 1 gol kaydetmişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI