Demba Ba ve Caner Erkin geri sayımda

Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Demba Ba ve Caner Erkin, iki özel maçta kendilerini gösterecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü  Güneş, hazırlık maçlarında başta Demba Ba, Ersan Gülüm ve Caner Erkin olmak üzere yedek kalan diğer futbolcuların da son durumlarını değerlendirme imkanı bulacak. Demba Ba ve Caner, 2 hafta önce iyileşmelerine rağmen henüz resmi maç oynama şansı bulamamıştı. 

MİLLİ ARADA 2 ÖZEL MAÇ

Beşiktaş, milli maçlar için verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendirecek. İlk olarak 25 Mart cumartesi günü Romanya 1.Ligi takımlarında Asta Giurgiu ile Vodafone Arena Stadı'nda saat 15.00'te karşılaşacak olan Kara Kartal,  28 Mart Salı günü de Nevzat Demir Tesisleri'nde Ümraniyespor ile hazırlık maçı yapacak. Bu arada Beşiktaş, G.Birliği maçı hazırlıklarına perşembe günü başlayacak.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI