Demba Ba ve Gökhan Töre'den ilginç tepki

Kartal'ın iki yıldızı maç sonrasında sürpriz bir tavır sergiledi.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi yarışında varolmasını sağlayan iki isim Demba Ba veGökhan Töre'nin son haftalardaki formsuzluğu başarısız sonuçlarda en büyük etkendi. Slaven Bilic'in sezon başında, "Ligde 20 gol atarsa şampiyonuz" dediği Demba Ba sezonu 18 golle tamamlarken, Gökhan sakatlığı nedeniyle derbide bile oynayamadı.

Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve 18 golde kalan Demba Ba'nın yanı sıra, rahatsızlığından ötürü Konya mücadelesinin ardından Galatasaray karşısında da forma giyemeyen Gökhan'la ilgili türlü dedikodular ortaya atılmıştı. Ancak iki oyuncu da her fırsatta iddiaları yalanlamıştı.

Demba Ba ve Gökhan TT Arena'daki mücadele sonrası da şok bir tavır sergiledi. İki futbolcu, takım otobüsüne binmeden otoparka giderek özel bir araca yöneldi. İki yıldız sorulan soruları yanıtsız bırakırken, ikilinin kime tavır aldığı merak konusu oldu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI