Demba Ba'dan yeni proje

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba yeni projesiyle gündeme geldi

Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba futbola yatırım yapmaya karar verdi. 

Sirius XM Show'da açıklamalarda bulunan Senegalli yıldız, Amerika'nın San Diego şehrinde bir futbol kulübü kuracaklarını söyledi. Lisans işlemlerini büyük ölçüde hallettiklerini belirten Ba, "NASL ile de anlaştık. Büyük bir olay olacak. Bu projede yalnız değilim. Eden Hazard başta olmak üzere birkaç yatırımcı bu işe giriyoruz. Hazard yakın arkadaşım ve bu proje onu heyecanlandırıyor" dedi. 

6-7 sene daha futbol oynamak istediğini belirten 31 yaşındaki golcü, "Neden San Diego'da oynayıp kendime maaş vermeyeyim?" diyerek esprili bir açıklamada bulundu. 

Tam açılımı Kuzey Amerika Futbol Ligi olan NASL'de 12 takım mücadele ediyor. Brezilyalı efsane Ronaldo, NASL'de mücadele eden Fort Lauderdale Strikers kulübünden hisse satın almıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI