Demba Ba'ya tanıdık teknik direktör

Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın, teknik adamlık koltuğu için Cesare Prandelli ile görüşmelere başladığı bildirildi.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra, yaklaşık 1 yıldır boşta olan Cesare Prandelli'nin yeni takımı belli oluyor. İtalyan basınına göre deneyimli teknik adam, Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın başına geçecek.

 

Beşiktaş'tan Demba Ba, Levante'den Mohamed Sissoko gibi önemli transferlere imza atmasına karşın, bu sezon istediğini bulamayan ve ligde yedinci sırada bulunan Çin ekibinin teknik adam değişikliğine gideceği belirtildi.

 

Çinliler teklifi yaptı


Bu doğrultuda Cesare Prandelli'ye teklif götürüldüğü, İtalyan teknik adam ile Shanghai Shenhua arasında görüşmelerin şu sıralara devam ettiği bildirildi. Kadrosunda ayrıca Tim Cahill ve Moreno gibi önemli isimleri de barındıran Çin ekibinde, eski Trabzonsporlu Papadoupoulos da forma giyiyor.

 

Fransız teknik adam Francis Gillot ile yollarını ayırmaya karar veren Shenhua'nın teklifini düşünmeye başlayan Prandelli'nin kurmayları ile birlikte teklifin detayları üzerine kafa yorduğu ve kısa bir süre içerisinde yanıtını vereceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI