Demba Ba'yı Kızdırdılar

Demba Ba Bodrum'da ırkçılığa karşı açıklamalar yaptı

Beşiktaş'a tranfseri an meseli olan  Demba Ba, ailesi ile birlikte tatil yaptığı Rixos Premium Bodrum’da basın mensuplarına konuştu. Beşiktaş ile tekrar sözleşme yapmak üzere olduğunu belirten Demba Ba, sakatlık durumu hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Ba, "Şu anda sakatlığımla ilgili herhangi bir problem yok. İyileşmeye devam ediyorum bir taraftan da çalışmalara devam ediyorum. beşiktaş'a geri dönmeye hazırım” şeklinde konuştu.

Süper ligdeki takımların yeni transferlerini değerlendiren Senegalli futbolcu, "Bu sezon her takımın eşit şansı var. Kadro yapısı bakımından ve takım olma özelliği bakımından öncelikle Beşiktaş’ şanslı görüyorum.  Galatasaray da güzel transferler yaptı. Başakşehir'in bu seneki iddialı takımlarından biri olacağını düşünüyorum. Uluslararası televizyonlarda da Türk maçlarının gösterilmesinin Türk futbolcularının geliştiğinin en büyük göstergesidir" ifadesini kullandı

Demba Ba, Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis'e sosyal medya hesabından 'Maymun' diyerek ırkçılık yapan Hakan Hepcan'ın sözlerine tepki göstererek, "2017-2018 yıllarında böylesine söylemlerle karşılaşmak gerçekten üzüntü verici ama maalesef hala böyle insanlar var. Bizim rengimizin ne olduğu çok önemli değil özellikle Müslüman ülkelerde biraz daha toleransın yüksek olması gerekiyor. Önümüzdeki 10-15 sene içerisinde böyle şeylerle karşılaşmamız için çocuklarımızı iyi etmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptı. Demba Ba şarkısını da çok sevdiğini ve hep söylediğini ifade eden ünlü futbolcu "Türkiye'yi seviyorum ve Türkiye'ye bir gün geri döneceğim" dedi.

Ünlü futbolcu hayranlarının Beşiktaş formalarını imzalayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Hiçbir sevenini kırmayan Demba Ba herkes ile teker teker sohbet etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI