Demirören''den son bomba... Kendi Spor Müdürünü Yalanladı

Beşiktaşlı tarftarların büyük tepki gösterdiği TFF Başkanı Yıldırım Demirören bugünlerde gergin haliyle dikkat çekiyor

"Hocamızla 13 yıl önce çalışacaktık. Kısmet bugüneymiş. Bizim önümüzdeki 4 maç ve 2 sene zarfında bizle birlikte olacak. Çok ani bir konuşmayla, çok kısa bir sürede oldu. 31 Temmuz’da öğleden sonra konuştuk. Hocamızı tartışmaya gerek yok. Kariyeri ve karakteriyle zaten Türkiye’de her sene gelmesi için uğraşılan bir teknik adam. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum"

'Herkes hata yapabilir'

"Toplumumuz kimin ne olduğunu iyi biliyor. Bizde her şey maalesef duyumla yazılıyor. Herkes hata yapabilir. Mühim olan duyumla değil, gerçek delillere dayanan habercilik yapmak. Haberciliği doğru yaparsak kimsenin aklında soru işareti olmaz. Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık. Kendisiyle görüşeceğiz. Yönetim kurulu ile görüşeceğiz ve yol haritamızı da belirleyeceğiz"

Beyaz TV Muhabiri Devrim Zengi'den Lucescu'ya Alzheimer Sorusu, Yıldırım Demirören'den yanıt 



Şaka gibi... Yıldırım Demirören'in spor müdürü bomba iddiayı ortaya atmıştı 

Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılmasının ardından, Mircea Lucescu'nun göreve başlamasıyla, ortaya atılan bu iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. 

"İNŞALLAH YANLIŞ BİLGİDİR"

Demirören'in sahibi olduğu vatan Gazetesi Spor Müdürü Lucescu'da alzheimer başlangıcı olduğunu iddia etmişti. Lucescu'nun Alzheimer başlangıcı olduğu Galatasaray'la görüştüğü günlerde ortaya çıktı. Tecrübeli gazeteci İbrahim Seten, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Lucescu'da alzheimer başlangıcı var' diyor emin kaynaklar..." diye yazarken "inşaallah yanlış bilgidir" temennisinde bulundu.

Bilindiği üzere Mircea Lucescu son olarak Rus ekibi Zenit'i çalıştırmıştı. Burada istenilen başarıyı elde edemeyen tecrübeli teknik adam, 6 ay boyunca dinleneceğini ifade etmişti.

BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ UNUTKANLIK MI?

Zenit'i çalıştırdığı sırada oyuncuların adlarını bile zaman zaman unuttuğu iddia edilen Lucescu, konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. 

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI