Dinamo Kiev'den Vida Açıklaması

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich, Beşiktaş'ın talip olduğu Domagoj Vida ve diğer Türk takımlarıyla anılan Andriy Yarmolenko hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich, Beşiktaş'ın talip olduğu Hırvat stoper Domagoj Vida ve adı diğer Türk takımları ile geçen Andriy Yarmolenko hakkında Ukrayna basınına açıklamalarda bulundu.


Khatskevich yaptığı açıklamada, kadro çalışması ve planlaması yaptıklarını, güçlendirilmesi gereken mevkilerin tespitini yaptıklarını ve bazı oyuncuların ise takımdan ayrılabileceği gerçeğini hazır olduklarını dile getirdi. Beşiktaş'ın uzun bir süredir gündeminde tuttuğu Vida ile diğer yıldız oyuncuları Yarmolenko'nun takımdan her an ayrılabileceklerini ve bunun şok etkisi yaratmaması gerektiğini vurgulayan Khatskevich, ''Bu durumu yalnızca Yarmolenko için değil, Vida için de geçerli olduğunu unutmamız gerekiyor. Bu iki oyuncunun her an yuvadan uçuşuna hazır olmamız gerekiyor.'' şeklinde konuştu.


Konusu geçen iki futbolcunun da mevkilerinin taşıyıcı futbolcuları olduğunu söyleyen Dinamo Kiev Teknik Direktörü, ''İkisi de takımımızda pozisyonlarının lider futbolcuları ancak gitmeleri sürpriz olmayacak.'' şeklinde görüş bildirdi.


Hatırlanacağı üzere Beşiktaş geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile aynı grupta yer almış ve grup liderinden 4 puan alan kara kartallar grup sonuncusu olan Dinamo Kiev'den yalnızca 1 puan alabilmişti. Oynanan her iki maçta da Vida ve Yarmolenko Dinamo Kiev tarafında öne çıkan futbolculardı.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI