Dişi Kartal Evinde Fark Yedi

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Canik Belediyespor'a yenilmekten kurtulamadı

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye iki takım da tutuk girdi. İlk 4 dakika ev sahibi ekibin 6-5’lik üstünlüğüyle geçildi. Çeyreğin sonuna gelinirken karşılaşmada başa baş bir mücadele vardı. İlk çeyrek Samsun Canik Belediye’nin 17-12’lik üstünlüğüyle noktalandı.

İkinci çeyrekte İlk üç dakika geride kalırken, Canik Belediyespor’un 24-14’lük üstünlüğü vardı. İkinci çeyreğin ortalarında Ziomara Morrison’ın oyuna dönmesi Beşiktaş hücumuna hareketlilik getirdi ve fark kapanmaya başladı. Siyah-beyazlılar Gülşah Akkaya’nın basket faulden kazandığı sayılarla farkı 6’ya kadar düşürdü. Geriden gelen rakibi karşısında skor üstünlüğünü korumayı başaran Samsun Canik, devreyi 31-24 üstün kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip etkili hücumlarını sürdürerek farkı bir kez daha çift hanelere taşıdı. Rakibinin iyi oyununa karşılık veremeyen ve hücumda istediklerini gerçekleştiremeyen Beşiktaş, üçüncü çeyreği 47-32 geride tamamladı.

Beşiktaş son çeyreğe Frida Eldebrink’in hareketli oyunu ile başladı ve maçın bitimine 6 dakika kala sayı farkını 7’ye kadar düşürdü. Baskılı savunma ile bir kez daha oyuna ortak olan ev sahibi ekip, son 3 dakika içerisinde farkı 4 sayıya indirse de Samsun Canik Belediyesi’nde sahneye çıkan Katsiaryna Snytsina’nın üçlüğü maçın gidişatını değiştirdi. Bu isabet sonrası rakibinin taktik faulleri sonrası serbest atış çizgisine giden konuk ekip, hata yapmadı ve karşılaşmayı 61-55 kazandı.

Samsun Canik Belediyesi bu galibiyetle ligdeki beşinci zaferini kazandı. Beşiktaş ise 11 hafta sonucunda 6 galibiyete sahip.

Mercedes Walker, Samsun Canik Belediyesi için 17 sayı ile oynadı. Katsiaryna Snytsina, Gökçe Doğan ve Joslyn Tinkle 12 sayı ile konuk ekibin zaferinde pay sahibi oldu. Beşiktaş için 25 sayı-5 ribaund ile oynayan Frida Eldebrink, karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI