Dünya bu maçı konuşuyor

Barcelona'nın Paris Saint Germain'i 6-1 yendiği maç futbol tarihindeki yerini aldı

Barcelona-PSG maçı son yıllardaki en büyük heyecana sahne olan mücadele oldu. Barcelona müthiş heyecana sahne olan maçtan 6-1 galip ayrılarak tur atlayan taraf oldu.

Barcelona maça golle başladı. Luis Suarez dakika 3'de skoru 1-0'a getirdi. Dakika 40'da Layvin Kurzawa'ın kendi kalesine attığı golle skor 2-0'a geldi. İlk yarı 2-0 sona erdi. 

Sergi Roberto turu getirdi


Barcelona ikinci yarıyada golle başladı. Lionel Messi dakika 50'de penaltıdan bulduğu golle skoru 3-0'a getirdi. Dakika 62'de ise şok gol geldi. Edinson Cavani dakika 62'de attığı golle Barcelona'nın umutlarını azaltsa da Barcelona pes etmedi. Dakika 88'de Neymar skoru 4-1'e getirdi. Golden 2 dakika sonra Barcelona'nın kazandığı penaltıda topun başına Neymar geldi. Neymar hata yapmadı ve skoru 5-1'e getirdi.

Son dakikalar büyük bir heyecana sahne oldu. 90+5'in içerisindeyken Sergi Roberto golü attı ve Barcelona tur atlayan taraf oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI