Erce, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'dan transfer açıklaması

 TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Türk gençlerine Avrupalı meslektaşlarıyla eşit imkanlar sağlayarak yeni yıldızlar çıkarma projesiyle ilgili konuştu. Ayrıca Özkan, yeni sözleşme imzalayan futbolcular, transfer teklifleri ve diğer konularla alakalı dikkat çeken sözler kullandı.

Radyospor’dan Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Altınordu Başkanı, Beşiktaş’ın gündemine gelen 23 yaşındaki Erce Kardeşler’in durumuyla ilgili de bilgiler verdi.

İşte Seyit Mehmet Özkan’ın yaptığı o açıklamalar :

“İnsan evladıyla sözleşme uzatır mı?”

Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Yusuf Yalçın Arslan ve Fatih Aktay’ın sözleşmeleri uzatıldı diyorsunuz. Sözleşme bizim için nedir ki? Bir kağıt parçasından öte gitmiyor. Emin olun bu bizim için öyle. Onlar bizim evlatlarımız. Sözleşme gibi sorunlarımız yok. İnsan hiç evladıyla sözleşme konuşur mu? Sadece ayrılması muhtemel futbolcularla ilgili çalışmalardan bahsedebiliriz.

“Milli takıma giden oyuncularımızla gurur duyuyoruz”

Milli takıma giden futbolculara bakıyorum. Açıkçası gurur duyuyoruz elbette. Baktığınızda 32 tane genç milli oyuncumuz var. Biz yabancı futbolcu oynatmaya sıcak bakmıyoruz. Kendi öz evlatlarımızla birlikte iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi, bize sağlanan herhangi bir maddi destek yok. Denk bütçe konusunu bilirsiniz. Sattığımız futbolculardan gelen kaynakla yapılması gerekeni yaptık.

“Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ilham kaynağı oldu”

Başakşehir’e giden Cengiz Ünder ve Freiburg’da oynayan Çağlar Söyüncü transferleri önemliydi tabi ki. Biz, Avrupa’da herkes tarafından bilinen oyuncuları ortaya çıkarma derdindeyiz. Zaten Avrupa’da iyi ilişkiler kurduğumuz kulüpler var. Freiburg, Hoffenheim, Villarreal ve Valencia’yı örnek gösterebiliriz. Tabi ki örnek futbolcular, diğer oyunculara da ilham kaynağı oldu, özgüven aşıladı. 2 sene sonra bambaşka bir Altınordu görecektir insanlar. Amacımız Altınordu markasını en iyi yerlere getirmek. Dünya futbolunda bir yerimiz olsun istiyoruz.

Beşiktaş Erce ile ilgileniyor mu?

Erce, açıkçası kendisini gösteriyor. Çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Bizim bünyemizdeki oyuncular, çalışıyor, uğraş veriyor. Beşiktaş’ın ilgisi olması gayet doğal. Elbette teklifler de olabilir. Bunun olmasını doğal karşılıyorum. Kendisi 3 yıldır bizimle çalışıyor. İnşallah çok başarılı olur.

“80 milyon nüfusu nasıl kullandığımız önemli”

Açıkçası 200 tane evladımız var. Bu evlatlarımızın barınma, beslenme, sosyal gelişimi, sakatlık durumları… Birçok ilgilenilmesi gereken konular var. Kendi evlatlarımızın iyi yerlere gelmesini ve Türk futboluna yeni isimler kazandırmayı amaçlıyoruz. 80 milyon nüfusu kullanabiliyor muyuz? Bence önemli olan nokta bu. Altınordu, çok iyi yerlerde olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI