Erdoğan: Beşiktaş'ın Stadı'nı Bizim Verdiğimiz Paralarla Yaptılar (Video)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Park Stadı'yla ilgili açıklama yaptı

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı’nın İngiltere’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından güzel futbol, dolu tribünler ve muhteşem zafer kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yorumu da gündeme damga vurdu.

Takım kaptanı Gazi Osman Çakmak’ın maçın ardından yaptığı açıklamalar üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Çakmak ile görüşen Erdoğan, telefon konuşmasının sonunda Aşkın Bak’a söylediği sözle gündeme damga vurdu.

Osman Aşkın Bak’ın, “Beşiktaş Kulübü’ne de teşekkür ediyoruz. Vodafone Park’ta bizi ağırladılar” ifadesine cevap olarak “Beşiktaş’a niye teşekkür edeceğiz? Beşiktaş Kulübü’nün mü saha yahu? Stadı bizim verdiğimiz paralarla yaptılar” ifadesini kullandı. Bu cevabın ardından hoparlörü kapatan Aşkın Bak, kısa bir süre sonra konuşmayı sona erdirdi.

Erdoğan ayrıca Kaptan Çakmak’a, “A Milli Takım’dakilerde ruh yok. Seni oraya alalım” ifadesiyle A Milli Takım’a göndermede bulundu.

İlişkili haber 

Fikret Orman'dan Stat Açıklaması... Erdoğan'a mı Yanıt Verdi? 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI