Erman Toroğlu: Çok Entresan Penaltı...

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Kayserispor-Beşiktaş maçını yorumladı

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan maçla ilgili olarak Erman Toroğlu’ndan çarpıcı yorumlar geldi. Spor yazarı ve yorumcusu Toroğlu, devre arasında maça dair görüşlerini paylaştı. 

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları

Enteresan bir penaltı kazandı Beşiktaş

"Beşiktaş'ın kazandığı penaltı çok tuhaf, enteresan bir penaltı, değişik bir penaltı ama şimdi konuşmayacağım maç bittikten sonra konuşacağım.

 Güzel maç oluyor. Beşiktaş iki pozisyona girdi ama Kayserispor'un da girdiği pozisyonlar var. Beşiktaş savunmasının da sakatta olduğu pozisyonlar var. Kayserispor istediği gibi oynadı. 45 dakika Kayserispor daha iyi oynadı. Farklı bir takım olmuşlar. İyi oyuncuları var."

Umut Bulut neden çıldırdı?

"Bu hakem kendine fazla güveniyor. Küçük takımlara sarı ile fazla oynuyor, büyük takımlara karşı öyle değil. Ufaklara iyi oynuyor. Oynasana bazı şeyleri. Yapamıyor. İkinci yarı biraz daha dikkatli izleyeceğim. Umut Bulut delirdi. Niye delirdi? Umut gerizekalı mı, Umut aptal mı, Umut çıldırdı. Penaltıysa itiraz eder gider. Niye kontrolünü kaybetti Umut? Bu işler öyle değil ikinci yarı bakacağız. "

Talisca'nın oynaması lazım

"Talisca'yı oynatmıyor Şenol hoca. Talisca'nın kafasında gitmek var herhalde ondan oynatmıyor. Ama Talisca'sız da olmuyor. Madem aldın oynatacaksın. Babel yine iyi. Bu maçın ikinci yarısı her şeye gebe. Çok tuhaf bir maç.

Benim gücüm yok diye sen benim emeğimi çalamazsın. Bu penaltı düdüğü varya herkesi etkiliyor. Üstteki her takımı etkiliyor. İnşallah bir sakatlık olmaz ikinci yarı, terslik olmaz on bire on bir oynanır. İki takımda kaliteli oynuyor. Kayseri'nin de iyi oyuncuları var. Kayseri'de eksik oyuncuların olması normal. Ligin ilk yarısı bitiyor. Beşiktaş'ta da Talisca yedek olabilir."

Erman Toroğlu, Kayserispor - Beşiktaş maçının ikinci yarısını yorumladı

Beşiktaş takımı penaltının altında ezildi

"Beşiktaş orta sahayı bir türlü halledemedi. Arka tamam ön tamam ama orta sahayı halledemediler. Tolgay, Atiba, Medel. Her taraf değişiyor ama orta saha bir türlü değişmiyor. Halledemiyorlar bu sıkıntıyı. Tek oyuncunun üzerine yüklemek hata. Kayserispor kaç dakika kırmızı kart oynadı? Kaç sarısı vardı Kayserispor'un. Beşiktaş takımı penaltının altında ezildi. Futbolcular futbolculara. Çünkü Kayserispor'lular delirdi. Azgın boğa gibi girdiler."

Hakemin boynuz kulağı geçmiş

"Orta sahada neler veriyor hakem. Faul değil. Beşiktaş'lı oyuncuda biliyor. Ama hakem çalıyorç Ama öbür tarafa çalmıyor. Bu hakemin boynuz kulağı geçmiş. Kayserispor kırmızı kart görmesine ve sarı kartlar görmesine rağmen çekilmedi. Çıktılar oynadılar. Bu hakem cşn olmadan şeytan çarpıyor, muazzam ya."

Şenol hocadan sorarım

"Senin elinde Talisca, Negredo, Cenk varken gol atamıyorsan ben bunu sana sorarım Şenol Güneş. Attığın gol 23 abi. Trabzonspor 31 gol atmış. Avrupa tamam ya lig? Fenerbahçe senin üzerinde. Kimse bana hikaye anlatmasın. Hakem de senden yana Kayseri'den yana değil. Oyuncu eksikmiş, saha güzel."

Yayıncı kuruluş pozisyonların tekrarını neden göstermiyor?

"Yayıncı kuruluş pozisyonların tekrarını neden göstermiyor? Benim görmem lazım abi. Adam sakatlanıyor yerde yatıyor biz ne olduğunu göremiyoruz. Bu kadar paravermişler buna rağmen kötü çekiyorlar. Yayını alıyorsun ama çok kötü çekiyorlar. Her şey profesyonel ama çekenler amatör. Mecburmuyuz böyle seyretmeye.


Kayserispor - Beşiktaş maçının kritik pozisyonları yorumluyor Erman Toroğlu

Kayserispor çok hata yaptı

"Kayserispor savunmadan çıkarken çok kaptırdılar. Futbol ukalalığı yapıyorlar. Adriano topsuz alanda Ryan Mendes'e faul yapıyor. Oyuncunun top ile alakası yok, top orada yok. Adamı topsuz alanda neden engelliyorsun?

Beşiktaş'ın kazandığı penaltı kararı yanlış

"Cenk, Umut'un arkasından geliyor Umut'un ayağı Cenk'in tabanına üstten geliyor top öyle gidiyor. Cenk ayağının burnu ile alsa dediğinize tamam derim. Cenk tabanı koyuyor Umut'ta Cenk'in ayağına vuruyor. Cenk taban girdiği için pozisyonda Umut Bulut'a faul var. Yani, penaltı pozisyonunda Umut Bulut'a faulü yapan Cenk. Hakemin verdiği penaltı kararı yanlış."

Lopes'e gösterilen kırmızı kart doğru

Kayserispor'da Tiago Lopes'e gösterilen kırmızı kart doğru karar.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI