Ersan Gülüm: Otobüse bile zor gittim

Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Ersan Gülüm, 2-1 kazandıkları Eskişehirspor mücadelesinde oldukça fazla efor sarf ettiklerini söyledi. Gülüm, “Bu sezon en çok yorulduğum maç oldu. Otobüse bile zor gittim” itirafında bulundu.

Kara Kartal’ın yoğun mücadeleyle geçen Eskişehirspor karşılaşmasında 90 dakika görev yapan Ersan Gülüm, Kırmızı-Siyahlılar karşısında fizik olarak oldukça zorlandıklarını açıkladı.


Rakiplerinin oyun boyunca dinamik bir görüntü sergilediğini ve bu duruma ayak uydurma konusunda zorluk yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor karşılaşması, bu sezon en çok yorulduğum maç oldu. Otobüse bile zor gittim. 90 dakika boyunca takım halinde sürekli koşup mücadele ettik. Sonuç olarak hak ettiğimiz galibiyeti aldığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.


‘Beraberlik korkunç olurdu’


Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında Engin Bekdemir’in direkten dönen topuyla ilgili de konuşan Ersan, “2-1 öndeyken rakibimiz eğer son anda beraberliği yakalasaydı bizim için korkunç olurdu. Birden fazla pozisyondan sonuç çıkaramadık. Ancak ilerleyen maçlarda bu sorunu geride bırakacağımızı düşünüyorum. Bu takım liderliği hak ediyor. İnşallah sezon sonunda da aynı yerde kalıp şampiyon olacağız” yorumunda bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI