Ersan Gülüm'den duygusal veda

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı.

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 10 Şubat Çarşamba günü sahasında Torku Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm, antrenmandan önce BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı. Oldukça duygusal anların yaşandığı vedada Ersan Gülüm'ün ağlamamak için kendini zor tuttuğu gözlendi. 

Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcuların da Ersan Adem Gülüm'e bundan sonraki kariyerinde başarılar dilediği, Güneş'in kısa bir süre özel konuştuğu Ersan'a bazı nasihatlerde bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü de yayınladı açıklamada Ersan Gülüm'e katkılarından dolayı teşşekür etti ve bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI