Fabri için önce istenmeyen sonra kahraman edilen kişi kim?

Fabricio'yu Beşiktaş'a kazandırdığı için önce hain sonra kahraman edilen kişi

Genç ve heyecanlı. Yerine göre iddialı, hatta çok bilmiş. Biraz da ukala. Samimi, dost canlısı. Bazen dağlara tırmanan kıvrımlı yol gibi. Sıkıcı ama tek çare. Futbol bilgisini tartışmaz. Futboldan, futbolcudan anlar. Bu arada çok da iyi oynar.

Medya sektöründe etkili, başarılı.. işten ayrılmak zorunda kalsa da,  sıkıntı yok. Hazırlıklı. Farklı bir kaç işe kenardan köşeden başlamış. Girişimci.. Elbette futbol manyağı (!) olduğu için, kopmamış. Menajerlik konusuna dalmış. Ama öyle kolay mı? Kurtlar sofrası, tıpkı soyadı gibi KURT olacaksın.

Bu yüzden yöneticiler ile ‘papaz’ olmuş, dışlanmış.. futbolculardan yetki alma konusunda rant çeteleri devreye girip engel olmuş.. Tam bıkmış usanmış.. lanet olsun diyerek kapıyı çarpıp işin bu tarafını bırakacak.. Son bir hamle daha demiş. Başkan Fikret Orman ile görüşüp Fabricio’yu önermiş.  Başkan dinlemiş notlar almış, süre istemiş. Sonradan dönmüş.. Olumlu cevap; çöldeki su gibi gelmiş.

Yıl 2015.. Aylardan ekim. Madrid’de otel odasında Beşiktaşlı yetkililerin de bulunduğu ortamda Fabricio imzayı basmış sözleşmeye..

Mutlu son!… Hayır, hayır olamaz!… iki hafta sonra kalecinin sakatlığı ile yıkılmış. Ocak ayındaki ara transferde bu yüzden Boyko alınmış. Tam yıkım. Sezonu kapatan Fabri için  İspanya’lara gitmiş. Doktorları ile konuşmuş. Yüzde yüz iyi. Tıpkı eskisi gibi denmiş. Başkan’ın  yakın çevre bunu bahane edip, sözleşmenin feshini istemiş. Başkana aldığı bilgileri ilk elden sunmuş. Orman sözünde durup talimat vermiş: Gelsin kontrolden geçsin. Yangından mal kaçırır gibi İstanbul’a gizlice getirmiş Fabricio’yu. Sağlık kontrolü tam 8.5 saat sürmüş. Yer yüzünde eşi benzeri yok! İyi de olmuş. Sıkıntı yok. Buna rağmen kendi meslektaşları dahil, bin bir suçlamalar ile karşı karşıya kalmış. Çıt yok! Beklemiş sabırla. Ve Fabricio oynadıkça selamete ermiş…

İşte Fabricio’yu getiren kişinin yaşadığı olayların genel dökümü… kimden mi bahsediyoruz. Hepinizin yakinen tanıdığı birinden: ATAKAN KURT….

İstenmeyen adam ilan edildi, şimdi tebrikleri kabul ediyor!..



www.besiktasmedya.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI