Fabri'ye sevgi seli

Beşiktaşlı taraftarlar sabah saatlerinde İstanbul'a inen kafilede kaleci Fabri'ye özellikle sahip çıktılar

Şampiyonlar Ligi'nde skandal hakem hatalarıyla Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olan ve Devler Ligi'ne veda ederek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, sabah saatlerinde İstanbul'a döndü. 

Atatürk Havalimanı'na inen Beşiktaş Futbol Takımı'nı havalimanında çok sayıda taraftarlar karşıladı. Futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Dinamo Kiev maçında 4. gol sonrası gözyaşlarını tutamayan kaleci Fabri'ye  destek verdiler.  

Siyah beyazlı futbolseverler, 4. gol sonrası gözyaşlarına engel olamayan kaleci Fabri'ye tezahurat yaptılar. 

Havalimanında meşale yakarak taraftarı karşılayan taraftarlar, takım otobüsü gidene kadar, tezahüratlarını hiç kesmediler ve futbolculara moral aşıladılar. Şampiyonlar Ligi'nde skandal hakem hatalarıyla Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olan ve Devler Ligi'ne veda ederek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, sabah saatlerinde İstanbul'a döndü. 

İlişkili haber

Fabri gözyaşlarını tutamadı



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI