Fark var!

Kartalhaber yazarı Asyıhan Elif Gürbüz'ün köşe yazısı

FARK VAR!

Bazıları konuşmaktan, yazmaktan çekinse de bazı gerçekleri söylemekte fayda var. Bir gün arayla oynanan biri "Dünyaca ünlü derbi" diğeri ise normal bor mücadele olan iki maçta ortaya konulan futbol, futbolcuların sahaya yansıttıkları hırs, oyunun akışına bakılacak olursa dünyanın bilmem kaç kanalında yayınlanması gereken maçta bir hata var sanırım... 


Büyük umutlarla çıkılan yolda şanstan ibaret olan penaltılarla yarı finale veda eden Beşiktaş için birçok kimsenin temennisi düşüş yaşamasıydı elbette. Avrupa macerasında milyonların uyruğunu değiştiren Beşiktaş bir maç Yunan, bir maç Fransız vs. olan birçok takım taraftarına bir nevi boşa çabalamamaları gerektiğini gösterdi. Yorgun oldukları her hallerinden belli olan Beşiktaş büyük bir takıma yakışanı yaptı ve en kötü zamanında dahi kazanmasını bildi. 

Belki yorgun olması en tehlikeli olan Atiba-Oğuzhan ikilisinin performansının düşmesi Tolgay'ın kendini göstermesine yarasa da ikinci yarı Atiba'sızlık orta sahayı yerle bir etti. Atiba'nın yerine dahil olan Quaresma adeta kurtarıcı gibi. Sanırım sahanın bir köşesinde dahi olsa skora olumlu katkısı olacak. Hafta içi oynasa çok şeyi değiştirebilecek Marcelo yine harikalar yaratırken Aboubakar gittikçe takıma yakışır bir oyun sergilemiyor mu? Yorgun Avrupa kartallarını geride kalan takım arkadaşları böyle destekliyor, eksiklerini böyle kapatıyorsa siz olsanız hangi maçı izlemeyi tercih ederdiniz? Üstelik klasik bir Anadolu takımı esasında olmayan yapabileceklerinin bir tık üstüne çıkmış bir Adanaspor karşısında..

Neyse.. Kimisinin gerçekleri kabul etmesi biraz olacak. Siz gözlerinizi futbol namına birşey bulmak adına iyice derbiye falan dikin. Beşiktaş kazandığı galibiyetleri arka arkaya dizip Şampiyon olduğunda sizler de domino taşları gibi dağılırsınız. Eğer hala idrak edemezseniz bazı şeyleri bu sefer BİZ YAZARIZ SİZ SADECE OKURSUNUZ.

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI