Fenerbahçe 83-74 Beşiktaş Sompo Japan

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Final Serisi 2. Maçı’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan Ülker Sports Arena’da karşı karşıya geldi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Final Serisi 2. Maçı’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan Ülker Sports Arena’da karşı karşıya geldi.

 

İki takımın da karşılıklı top kayıplarıyla başladığı mücadelenin ilk çeyreğinde üç sayılık atışlarda da düşük yüzdede kalındı. Çekişmeli geçen periyodu Beşiktaş Sompo Japan 17-19 önde tamamladı.

 

İkinci çeyrek hücum ribaundlarında etkili olan Beşiktaş Sompo Japan, Vladimir Stimac’ın pota altındaki katkısıyla skor üretimi sağlarken, Fenerbahçe’de hücumun liderliği Bogdan Bogdanovic’teydi. İki takımın da oyun anlamında birbirine üstünlük sağlayamadığı bu periyodun sonucunda Fenerbahçe soyunma odasına 39-36 önde girmeyi başardı.

 

İlk yarı itibariyle Fenerbahçe’de en skorer oyuncu 9 sayıyla oynayan Nikola Kalinic olurken, Beşiktaş Sompo Japan’da D.J. Strawberry 10 sayı ile mücadele etti.

 

Üçüncü çeyreğe vites arttırarak başlayan Fenerbahçe, Dixon, Bogdanovic ve Vesely önderliğinde skor hakimiyetini kurdu ve çeyrekte 3 dakika geride kalırken skor 49-38’e geldi. Mola alan Beşiktaş Sompo Japan, mola dönüşü 5-0’lık seriyle farkı 6’ya indirmeyi başardı. Bu bölümde Erkan Veyseloğlu’ndan 7 sayılık ekstra katkı alan Beşiktaş Sompo Japan son çeyreğe 58-49 geride girdi.

 

Son çeyreğe 8-2’lik seriyle başlayan Fenerbahçe 3. dakika geride kalırken Bogdanovic’ten gelen 3’lükle farkı 15’e çıkarttı. Beşiktaş Sompo Japan Michael Roll ve Kyle Weems ile sayılar bulurken oyun ve skor hakimiyetini kaptırmayan Fenerbahçe maçtan 83-74 galip ayrılarak seride durumu 2-0’a getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI