Fenerbahçe - Beşiktaş final maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan’i tarihte ilk kez karşı kaşıya getiren finalde ikinci karşılaşma bugün oynanacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan’i tarihte ilk kez karşı kaşıya getiren finalde ikinci karşılaşma bugün oynanacak. Seride 1-0 önde olan Euroleague Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yine Ülker Spor Salonu’nda ağırlayacak. 4 galibiyet alanın şampiyon olacağı final serisinde Obra ve askerleri, ikinci zaferine ulaşıp, kupa yolunda büyük bir avantaj sağlamak isterken, coach Ufuk Sarıca’nın Kara Kartallar’ı da seriyi eşitlemeye çalışacak.


Fenerbahçe - Beşiktaş final maçı saat kaçta hangi kanalda?


Fenerbahçe - Beşiktaş maçı yarın saat 18.00'da başlayacak olup Bein Sport 3'ten ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. 

Furoleague’de Türkiye’ye ilk kupa sevincini yaşatan, normal sezonun lideri ve son şampiyon Fenerbahçe, finale gelene kadar sırasıyla çeyrek finalde Tofaş’ı (2-0), yarı finalde de Darüşşafaka Doğuş’u (3-0) hiç kaybetmeden geldi. 5 yıl aradan sonra yeniden finale kalan ve normal sezonu ikinci sırada bitiren Beşiktaş ise önce Gaziantep’i (2-0) ardından da Anadolu Efes (3-1) eleyerek tur atlamıştı.


2012’den bu yana yenilmiyor


Fenerbahçe, Siyah-Beyazlılara 5 yıldır maç kaybetmiyor. Rakibi karşısındaki son yenilgisini 9 Mayıs 2012’de yaşayan Fenerbahçe daha sonra oynanan 12 resmi maçı da galip bitirmeyi başardı. Sarı- Lacivertliler, bu sürede 10’u lig, 1’i Türkiye Kupası ve Play-Off final maçı olmak üzere oynanan 12 maçta da rakibine şansı tanımadı. Bu arada Zeljko Obradovic de Fenerbahçe kariyeri boyunca Beşiktaş’a hiç maç kaybetmedi. Obradovic’in 2013 yılında göreve gelmesiyle Fenerbahçe, söz konusu 11 maçlık seriyi yakaladı.


3. kupayı istiyor


2 yıllık aranın ardından Play-Off’lara kalmayı başaran ve normal sezonu ikinci sırada bitiren Beşiktaş Sompo Japan, kulüp tarihinde 3. şampiyonluğu için Fenerbahçe karşısında üstünlük kurmaya çalışacak. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’yle daha önce sadece 2 kez çeyrek finalde eşleşmişti. İki takım önce 1992-1993 sezonunda karşılaşmış Fenerbahçe 2-0’la üstünlük kurmuştu. Son eşleşmede ise Beşiktaş, Sarı-Lacivertli takıma karşı 2-0 üstünlük kurduğu 2011-2012 sezonunda şampiyonluğa ulaşmıştı.


‘Agresif olmamız gerekiyor’


Fenerbahçe Coachu Zeljko Obradovic: “Beşiktaş iyi ve karakterli bir takım olduğunu ilk maçta gösterdi. Bu yüzden rakibimize çok saygı duyuyoruz ve bu serinin zor olacağını biliyoruz. Bu nedenle böyle bir takıma karşı ilk maçın ilk yarısında oynadığımız gibi oynamamak gerekiyor. Savunma ve hücum açısından agresif olmamız gerekiyor. Taraftarımızı yine salona bekliyoruz.”


‘Dış atışa ihtiyacımız olacak’


Beşiktaş Sompo Japan Coachu Ufuk Sarıca: “İlk maçı kaybettik ancak ortaya koyduğumuz ve çok kötü yüzdelerle oynamamıza rağmen maçın sonuna kadar oyunun içindeydik. Oyun sonunda mağlup olduk. Bu bizim için daha da önemliydi. Çünkü bir seri oynuyoruz. Uzun bir seri. Maç maç bakmak lazım. İkinci maçta daha iyi dış atışa ihtiyacımız olacak.”


FİNAL SERİSİ PROGRAMI


Fenerbahçe-Beşiktaş: 75-69 (1-0)


BUGÜN 18.00 Fenerbahçe-Beşiktaş

14 Nisan 20.00 Beşiktaş-Fenerbahçe

16 Nisan 20.00 Beşiktaş-Fenerbahçe

*18 Nisan 18.00 Fenerbahçe-Beşiktaş

*20 Nisan 20.00 Beşiktaş-Fenerbahçe

*22 Nisan 20.00Fenerbahçe-Beşiktaş(*)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI