Fenerbahçe'den Fikret Orman'a'; 'Arsen Orman''

Fenerbahçe As Başkanı Mahmut Uslu'dan maç sonrası inanılmaz açıklama

Fenerbahçe As Başkanı Mahmut Uslu'dan maç sonrası inanılmaz açıklama geldi. 

Uslu yaptığı açıklmamada "Arsen Orman maç öncesi yaptığı açıklamada Ali Palabıyık'ı bu maça istemediklerini söyleyerek hakemi etki altına almaya çalıştı. 

Biz bugün hakemden memnun değiliz. Verdiği hatalı kararlar var. Rakibimiz çok havalı gelmişti. Ancak o havalı arkadaşları yenip gönderiyoruz. Zaten son yıllarda biz derbilerde çok üstünüz. İstatistiklere bakarsanız görürsünüz" dedi.   

Mahmut Uslu'nun Fikret Orman için Arsen Lüpen benzetmesi yaptığı iddia edildi.  

"TARAFTARLARIN CANER'E TEPKİ GÖSTERMESİ NORMAL"

Fenerbahçe'nin çok önemli yerlere geleceğini söyleyen Mahmut Uslu, "Her şey güzel olacak. Fenerbahçeliler birleşsin" çağrısında bulundu.

Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, "Caner'in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner'e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens'e diyecek bir şey yok. Lens'in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ'E YAKIŞIR MI?"


Şenol Güneş'in atılması ile ilgili konuşan Uslu, "Mesela şimdi mevcut olan hakemle ilgili 'Niye attı' diyor antrenörü. Antrenör, 'O.Ç' diyor hakeme. Yakışır mı Şenol Güneş'e? Atılma sebebi budur" açıklamasında bulundu.

Son olarak derbi hakkında konuşan Uslu, "Türkiye'deki en önemli takımlarından biri olduğumuzu gördük. Buraya havalı havalı geldiler. İstatistik olarak bakarsanız, bütün derbilerdeki performansını görürsünüz" diye konuştu.
 

Arsen Lüpen kimdir? 

Arsen Lüpen... Fransız roman karakteri. Yazarı Maurice Leblanc... 
1907’de yaratılan bir karakter. Arsen Lüpen serisi 7 kitaptan oluşur. 
Hırsızlığın piri veya kibar hırsız olarak da lanse edilir. 
Sherlock Holmes’un tek rakibidir. Esprili ve kibardır. 
Silah kullanmaz. Her zaman istediğini elde eder. Ona hiçbir kilit dayanamaz.
Kadınları kendine aşık eder.
Filmi 2004 yılında yönetmen Jean-Paul Salome tarafından beyaz perdeye aktarılmıştır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI