Fernando: Beşiktaş Mükemmel Bir Takım

Porto'nun yıldızı Fernando'dan Beşiktaş'a büyük övgü

Beşiktaş maçını kazanmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten yıldız oyuncu, Porto'da da beraber forma giydiği Maicon için de övgü dolu ifadeler kullandı. 

 Porto'nun, başarısız geçen birkaç yılın ardından, kısa sürede eski günlerine döneceğine inandığını söyledi. "Şu anki anlayış eksi başarılı günleri Porto'ya tekrar getirecektir" dedi.

Porto şehri ve takımına bayılıyorum

Porto hâlâ bir evi olduğunu ve şehre ve kulübe büyük bir sevgi beslediğini belirten Fernandao, "Şehre ve kulübe bayılıyorum. Elbette ki ilişkilerimi devam ediyor. Sadece futbol bölümüyle değil. Kulübün her biriminde bana çok iyi davrandılar ve hepsiyle hâlâ görüşüyorum. Sadece Pinto da Costa değil. O dönem genel menajer Antero dahil herkesle çok iyi ilişkilerim oldu.

Beşiktaş mükemmel bir takım

Beşiktaş mükemmel bir takım. Porto onları oynatmamalı, ancak bu şekilde kazanabilir
Beşiktaş - Porto maçına da değinen Brezilyalı futbolcu, "Doğruyu söylemek gerekirse. Porto için son derece zor bir maç. Beşiktaş mükemmel bir takım. Onların sahasında oynamak gerçekten zor. Porto istediği sonucu almak için topa sahip olmalı ve Beşiktaş'ın oynamasına izin vermemeli. Porto'nun iyi sonuç almasını umuyorum" dedi.

Şampiyonluk Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir arasında geçer

Türkiye'deki şampiyonluk yarışına da değinen tecrübeli orta saha oyuncusu, "Şampiyonluk yarışı bence dengeli gidiyor ve Yarış içerisindeki herkesin eşit şansı var. Bence bu mücadele üç ekip arasında sonuç bulur: Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir. Umarım biz şampiyon oluruz. Yeni bir ekibiz ve bir oyun anlayışı inşaa etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Porto yeniden başarılı olacaktır

Yurttaşı ve takımı arkadaşın Maicon'la daha önce de birlikte oynadığı hatırlatılan röportajda Fernando, eski takımı Porto'nun her zaman iyi oyuncularla oynadığını ve önemli oyuncuları kadrosuna kattığını belirterek, "Benim dönemimle şimdiki oyun anlayışı arasında elbette farklar var. Ancak mevcut anlayış yerleştiğinde Porto çok başarılı olacaktır. Porto her zaman Avrupa kupalarında kupa kazanabilecek bir takım. Bana göre her dönem bu potansiyeli taşıyor" dedi.

Fernando, eski takım arkadaşı Danilo'yla ilgili ısrarlı sorular üzerine ise, "O gerçekten çok büyük bir oyuncu ve ben ona hayranım" cevabını verdi.

Herkes Aboubakar kadar gol atamaz

Eski Beşiktaşlı Aboubakar'ı beğendiğini ifade eden Fernando, "Herkes Aboubakar kadar çok gol atamaz. Bence Porto'nın temel parçası. Brahimi'nin iyi iş yaptığını düşünüyorum. Bizim dönemimizde Hulk ve Falcao gibi iki tane mükemmel golcü vardı. Her ikisi de harikaydı; ancak ben Hulk'u kimseyle karşılaştıramam.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI