Feyyaz Uçar: Yıldızlar geçidi

Feyyaz Uçar'ın Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısı:

YILDIZLAR GEÇİDİ 

Quaresma, Talisca, Marcelo, Tosic... Bu gece yıldızlar göz kamaştırıyor. Her biri için ayrı bir maç yazısı yazılır. Peki ya Fabri’ye ne demeli. Bu nasıl bir refleks! Fakat, topu oyunu sokarken risk almamalı. Kalecinin eldiveni, kramponundan daha değerlidir...

Antalyaspor, Avrupa Kartalı’na karşı iyi hazırlanmış. Çok adamla hücum etmekle kalmayıp, oyunu rakip alanda oynamak niyetindeler. Hiç de ligin son sırasındaki bir takım gibi değiller. Ancak cesur olduğu kadar riskli olan bu iyi futbol oynama isteği, Kırmızı-Beyazlılar’a pahalıya mâl oldu. Çünkü rakip Beşiktaş. Top oynamak isteyenlere karşı Kartal bu ligde daha iyisini oynar. Kadrosu alternatifli. Yaşıt ve yetenekli oyuncuları var. Ve elindeki kadronun performansını hep daha yükseğe taşıyan bir teknik adama sahipler. Mevcut Beşiktaş ’ın mimarı Fikret Orman. Mühendisimiz en büyük inşaasını gerçekleştirdi. Yönetiminden aldığı olağanüstü destekle harika işler başarıyorlar. Tebrikler....

Joker Adriano

Geldiğinde hayal kırıklığıydı. Şimdi tüm takımların hayallerini süslüyor. Adriano’dan bahsediyoruz. Namı değer joker,  Adriano. İster sol bek oynat, ister sol kanat. İhtiyaç halinde orta sahaya da monte edebilirsin. Her takımda olması gereken bir oyuncu. Özgüveni artıp arkadaşlarıyla uyumu çoğalınca müthiş bir oyuncu haline geldi. Toplu-topsuz çabukluğu ve tekniği büyük avantaj. En iyiyi düşünebilmesinden daha da önemlisi, düşündüğünü yapabilmesi. Bu özellik yıldız oyuncularda bulunur. Mevkileri ne olursa olsun onlar, futbol arenasında mutlaka yer bulurlar.

Şut değil, gol vuruşu


Bir diğer göz kamaştırıcı performans da Aboubakar’dan gelmekte. Napoli’ye diz çöktüren Kamerunlu, muhteşem gollerine devam ediyor. Bu şut değil, gol vuruşu. Uzak köşeye bilerek yollanılan bir top. Kalecinin çaresizliği hoş görülebilir. Yapabileceği hiçbir şey yok.

Bu gece yıldızlar göz kamaştırıyor. Quaresma, Talisca, Marcelo, Tosic. Her biri için ayrı bir maç yazısı yazılır. Peki ya Fabri’ye ne demeli. Bu nasıl bir refleks. Fakat, topu oyunu sokarken risk almamalı. Kalecinin eldiveni, kramponundan daha değerlidir. Tabii ki ayaklarını da iyi kullanabilen kaleciler rağbet görüyor. Ama öncelik gol yememek. Ekstraya gerek yok Fabricio. Arkadaşların işlerini mükemmel yapıyor.


FEYYAZ UÇAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI