Fikert Orman'dan Çarpıcı 'Pepe' Yorumu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Pepe'nin kalecilerin korkulu rüyası olacağını vurguladı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe'nin ilk Süper Lig maçında Antalyaspor filelerini havalandırması siyah-beyazlıların yüzünü güldürürken, Başkan Fikret Orman'ın da keyfini yerine getirdi. Süper Kupa maçında alınan ceza sonrasında Antalya maçı seyircisiz oynanırken, Başkan Orman da karşılaşmayı Bodrum'da Beşiktaşlı işadamı Mubariz Mansimov ile beraber izledi.


Başkan Fikret Orman'ın Pepe'nin attığı gol sonrasında büyük bir sevinç yaşadığı ve "Rakiplerin forvetlerinden çok atacak vallahi" diyerek tecrübeli oyuncudan bu sezon goller beklediğini diye getirdiği öğrenildi. Süper Lig'de çıktığı ilk maçta, ilk isabetli vuruşunda ilk golünü atan Portekizli yıldız en son golünü ise 8 Mart'ta Real Madrid formasıyla Atletico Madrid'e atmıştı..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI