Fikret Orman: Büyük İhtimalle Chelsea...

Leipzig’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek 14 puanla rekor kırarak bir üst tura yükselen Beşiktaş’ta Kulüp Başkanı Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

Leipzig’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek 14 puanla rekor kırarak bir üst tura yükselen Beşiktaş’ta Kulüp Başkanı Fikret Orman, açıklamalarda bulundu. Havaya girmek istemediklerini ifade eden Başkan Orman, kurada yüksek olasılıkla rakiplerinin Chelsea olacağını söyledi.

“Havaya girmek istemiyoruz”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Leipzig galibiyetinin ardından NTV Spor’a telefonla katılarak açıklamalarda bulundu. Özellikle Almanya’da bu galibiyetin alınmasının kendileri açısından önemli olduğuna vurgu yapan Orman, çok mutlu olduklarını ve iyi bir kura çekmek istediklerini söyledi.

Hedefler konusunda havaya girmek istemediklerini belirten Başkan Orman, “Türkiye açısında yüksek bütçeli bir takımız ama Şampiyonlar Ligi’nde 300, 500 milyon Euro’luk takımlar var. O takımların futbolcuları da Şampiyonlar Ligi’nde kendi liglerinde oynadıklarından daha çok motive oynuyorlar. Hedeflerle ilgili atmak tutmak kolay da işin gerçeği öyle değil. Çekeceğiniz kura, o takımın günü çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse onu çekelim. İçimden geçen bir takım yok, en yüksek oran Chelsea gibi görünüyor. Chelsea’nin karşısında  3 tane İngiliz takımı var ve aynı gruptan çıktıkları için Roma’ya da rakip olamayacaklar” dedi.

“Zor süreç geçirdik”

Zor dönemlerden geçerek bugünlere geldiklerini söyleyen Başkan Orman, “Bazen çok emek harcarsınız, sonucu olmaz. Bazen de sonucunu görürsünüz. Bütün umudunu kaybetmiş bir camia, kayyuma mı gidecek denen bir camiayı toparlamak çok zordu. Zor bir süreç geçirdik, konuşurken kolay gibi geliyor. Elimizden geldiğince iyi işler çıkarmaya çalışıyoruz. Kimseye yukarıdan bakmıyoruz. Taraftar doymuyor, biz de yapmak istiyoruz” diye belirtti.

“2000’den bu yana kupa gelmemesi bizim suçumuz”

2000 yılında Galatasaray’ın kazandığı UEFA Kupası’nı hatırlatan Orman, “2000’den bu yana kupa başarısının gelmemesi, kulüplerin değil  biz yöneticilerin suçları. Bir birimizi aşağı çekmeye çalışmamalıyız, yükselmeye çalışmalıyız. Herkesin buna katkı sağlaması gerekiyor. 3 deplasmanda 3 galibiyet alıp gruptan lider çıkmak, dünyada en büyük kulüpler tarafından takdir görmek, taraftarı mutlu etmek kazanılan paralardan daha önemli” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI