Fikret Orman Çin'de

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol takımının Çin seyahati öncesi devlet yetkilileri ve Çin Futbol Federasyonu ile temaslarda bulunmak için Çin'e gitti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dış İlişkiler ve UEFA'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Danışmanı Şevki Bostan ve kulüp çalışanları ile birlikte Çin'e gitti.  Shanghai'de bir grup taraftarın karşıladığı heyet, Shanghai ve Guangzhou kentlerinde bir dizi temaslarda bulunacak.

Siyah-Beyazlı takımın Çarşamba günü başlayacak Çin seyahati öncesi devlet yetkilileri ve Çin Futbol Federasyonu ile temaslarda bulunacak olan Fikret Orman, Çin ulusal basınıyla buluşarak Beşiktaş'ı anlatacak, seyahatin detayları ve önemi hakkında görüşlerini paylaşacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI