Fikret Orman Kiev'e Uçuyor

Yeni sezon öncesi savunma hattına iki stoper katmayı hedefleyen Beşiktaş'ta Fikret Orman, pürüzleri gidermek üzere Kiev'e uçuyor.

Son sezonlarda hücum anlamında kaliteli ve üretken futbol sergileyen kara kartallar, defans kısmında ise hala sıkıntı yaşıyor. Yeni sezona hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla giren Beşiktaş, iki stoper kadrosuna katmayı düşünüyor. Bunlardan bir tanesi olan Vida, önceki transfer dönemlerinde de istenmiş ancak transferi gerçekleşememişti.


Başkan Bizzat İlgilenecek


Vida ile anlaşmayı başaran ancak oyuncu ile ön protokol yapmak için balayından dönmesini bekleyen Beşiktaş, Dinamo Kiev'i ikna turlarına devam ediyor. Fikret Orman, yorucu bir sezonun ardından çıktığı kısa tatilini bitirmesinin ardından bizzat Dinamo Kiev yöneticileriyle görüşmek üzere Kiev'e uçacak 








EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI