Fikret Orman nikah şahidi

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in 28 yaşındaki oğlu Ulaş Tekin, hayatını 27 yaşındaki Gizem Sarı ile birleştirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in 28 yaşındaki oğlu Ulaş Tekin, hayatını 27 yaşındaki  Gizem Sarı ile birleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitliğini CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptı.

Tekin ve Sarı’nın nikâhını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıydı. Kılıçdaroğlu “Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek evlilik cüzdanını Gizem Sarı’ya verdi. Kadıköy Evlendirme Dairesi’ndeki törene ailelerin yanı sıra CHP milletvekilleri Enis Berberoğlu, Dursun Çiçek, Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş, İlhan Cihaner de katıldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI