Fikret Orman: Olağanüstü Kongreye Gidebiliriz!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman yönetici arkadaşlarını böyle uyardı

Bazı yöneticilerin arasındaki huzursuzluk ve gerginliğe vurgu yapan Fikret Orman’ın, “Aile içinde bunlar yaşanabilir ama dışarıya yansımamalı. Böyle devam ederse bir sabah olağanüstü kongre kararıyla karşı karşıya kalabiliriz” dediği öğrenildi. 

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezonun ilk yönetim kurulu toplantısında önemli bir konuşma yaptı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, hep birlikte birçok zorluğu aşarak bugünlere geldiklerini belirten Orman'ın, "Daha da iyi yerlere gideceğiz. Ancak hem yönetim hem de camiamız birlik ve beraberlik içerisinde olmalı. Bazı arkadaşlar arasındaki huzursuzluk ve gerginlikler enerjimi alıp götürüyor. Aile içinde bunlar yaşanabilir ancak dışarıya yansıyacak şekilde büyümesini istemiyorum. Tek ses ve tek yürek olmamız gerekiyor. Enerjimizi birbirimize karşı değil,rakiplerimize karşı harcayalım. Her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız var. Size güveniyorum, kendimize çeki düzen verelim. Bu birlik ve beraberliğin devam etmeyeceğine inanırsam bir sabah olağanüstü kongre kararıyla karşı karşıya kalabiliriz" dediği öğrenildi. Başkanın bu sözlerinin ardından toplantıda buz gibi bir sessizlik olduğu, hiçbir yöneticinin reaksiyon vermediği belirtildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI