Fikret Orman'dan Caner'e ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sol ayak aşil tendonu kopan Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sol ayak aşil tendonu kopan Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti. Fulya Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Caner'e moral veren Beşiktaş Başkanı, "Caner'in sakatlanmasına çok üzüldük. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Caner ve bütün oyuncularımız bizim için çok değerli. Onun gibi çok iyi profesyonelin sakatlanması hepimizi çok üzdü. Caner'in her zaman yanında olacağız. Ben onun beklenenden daha kısa bir zamanda aramıza döneceğine inanıyorum" dedi. 

Beşiktaş doktoru Sarper Çetinkaya'nın başında olduğu Caner'in 1 saat süren başarılı operasyon geçirdiği açıklandı. 

Doktor Sarper Çetinkaya, Caner Erkin'in sol ayak tendonundan başarılı ameliyat olduğunu vurgulayarak, "Tedavi süreci hemen başladı. Bu sakatlık neden oldu diyebir şey söyleyemem. Bir insanın yürürken bile aşil tendonu kopabilir" diye konuştu. 

4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak olan Caner'in sakatlığı siyah beyazlı camiada büyük üzüntü yarattı.

Ameliyatın ardın Instagram hesabından bir açıklama yapan Caner, kendisi için duaedenlere teşekkür etti.

Yıldız oyuncu, "İyi niyet ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. En kısa zamanda daha güçlü olarak taraftarlarımızın önüne çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum" diye yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI