Fikret Orman'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-Beyazlı takımın finale yükseldiği Anadolu Efes karşılaşması sonrası açıklama yaptı

Anadolu Efes serisinde 3-1 kazannarak finali yükselen beşiktaş Sompo Japan Takımı karşılaşma sonrası saha içinde büyük sevinç yaşadı. 

Sahaya atlaya basketbolcularla birlikte sevince ortak olan Beşiktaş başkanı önce taraftarlara üçlü çektirdi. 

Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Orman, "Ben Euro League'yi eleştirirken bazı haksız uygulamalardan bahsettim. Wild card diye bir şey var. Bunu kime nasıl veriyorlar kemsi anlamış değil. Fenerbahçe 40-45 milyon euroluk takım kurdu ve şampiyon oldu. Karşılığında da 1 milyon euro kazandılar. Eğer böyle bir kazançtan, böyle bir şampiyonluktan memnunlarsa bu onları ilgilendirir. Biz daha mütevazi bütçeyle mücadele ediyoruz. Fenerbahçe bütçe olarak tabii ki çok güçlü bir takım. Beşiktaş'ın bugün finale çkması çok büyük başarıdır. Bu başarıda emeği olan başta Ufuk Sarıca ve oyuncularımızı kutluyorum. Basketbolu çok seviyorum. Basketbolun patronu Ufuk Sarıca" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI