Fikret Orman'dan Şanghay Futbol Federasyonu'na Ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Erdal Torunoğulları, Şevki Bostan ve kulüp çalışanları ile birlikte Şanghay Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetimden arkadaşları ve kulüp çalışanları ile birlikte Şanghay Futbol Federasyonu'na ziyarette bulundu. 


Şanghay Futbol Federasyonu Direktörü Junwei Zhu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette iki ülke arasında futbol alanında olası yapılabilecek iş birlikleri üzerine konuşuldu. Fikret Orman ise ziyaretin ardından yaptığı açıklamalarda Çin'de gördükleri ilgiden büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğunu belirtti. 


''Spor Önemli Bir Köprü Olacak''


Çin ile Türkiye arasında sporun önemli bir köprü olacağını belirten Orman, "Türkiye'den ilk kez bir kulüp Çin'e kampa ve ziyarete geliyor. Çin'de Beşiktaş'ın gelişi oldukça iyi yankı oluşturdu. Bu yıl Çin planları kapsamında yalnızca tek bir müsabakaya çıkacağız. Önümüzdeki dönemlerdeyse Çin'e yönelik daha geniş kapsamlı planlarımız olacak. Dünya takımı olma yolunda attığımız bu ilk adım Çinli yetkililerle yaptığımız ziyarette karşılıklı fikir alışverişiyle daha da somutlaştı" şeklinde konuştu. 


Forma Hediye Etti


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çinli yetkililerle yaptığı görüşmenin ardından Zhu'ya Beşiktaş forması ve siyah beyaz nazarlık hediye etti. Zhu ise Orman'a Futbol Federasyonu'nun şiltini ve bayrağını armağan etti. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI