Fikret Orman'ın üzerine yürüdüler (Video)

Anadolu Efes-Beşiktaş sompo Japan maçında istenmeyen olaylar yaşandı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finali üçüncü maçındaki Anadolu Efes-Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasında, maçı saha kenarındaki koltuklarda izleyen  Beşiktaş Başkanı  Fikret Orman ile  Anadolu Efes taraftarları arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

KIZ ÇOCUĞU İTTİRİNCE GERGİNLİK ÇIKTI 

Orman'ın yakınındaki görgü tanıklarının iddialarına göre en ön koltukta oturan  Beşiktaş Başkanı ve ona eşlik eden kişilerin koltukları, hemen arkalarında oturan minik bir kız çocuğu tarafından ittirildi. Bu ittirmeyi minik kızın birkaç kez tekrarlaması üzerine Orman ve ona eşlik eden kişiler ile minik kızın ailesi arasında gerginlik yaşandı.

TARAFTARLAR OLAYA DAHİL OLUNCA İŞ BÜYÜDÜ 

O bölgede yer alan  Anadolu Efes taraftarları ile kendilerine çirkin hareketlerde bulunduğunu iddia ettikleri saha içi tribünündeki bir Beşiktaşlının diyaloğa girmesiyle ortam iyice alevlendi.Başkan Orman büyük gerginlik yaşarken, olay görevlilerin araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi. BAŞKAN FİKRET ORMAN YANLIŞ ANLAŞILDI Başkan  Fikret Orman'ın, koltuğa vuran miniğe dönük iki yanağını ellerin arasına aldığı ve gülümsediği, ancak bu tavrı çevredeki Anadolu Efesli taraftarların tepki olarak anladığı, olaylarında bundan sonra çıktığı öğrenildi. Fikret Orman, maçın 2. çeyreğinin ortalarında saha içindeki yerinden kalktı ve iftarını yapmak üzere salonda yer alan VIP odaya geçti.

Karşılaşma sonrası sahaya giren Beşiktaş başkanı Fikret Orman Siyah-Beyazlı taraftarlara üçlü çektirdi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI