Forvet Transferinde Kritik Gün 5 Ağustos

Şenol Güneş'in istediği tipte bir forvet olan Demba Ba, 5 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçecek. Raporun olumlu çıkması halinde Kara Kartal yıldız futbolcunun transferi için harekete geçecek.

Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'yı tekrar gündeme aldı. Bilindiği üzere golcü futbolcu geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin'in Shanghai Shenhua takımından sakatlığı dolayısıyla bedelsiz olarak kiralanmıştı. Ligin sonlarına doğru kendine gelmeye başlayan Senegalli yıldız, yakın zamanda tekrar bacağından sakatlık yaşadı. Demba Ba'yı kadroda görmek isteyen Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimini bu durum bir hayli üzmüştü. 


Sağlık Raporu Bekleniyor


Forvet arayışlarını devam ettiren yönetim Demba Ba'yı tekrar gündemine aldı. Sakatlık durumu ve sahalardan ne kadar uzak kalacağına dair raporu bekleyen yönetim, duruma göre Demba Ba'yı kadroya katma çalışmalarına başlayacak. 


''Şanssızlık Oldu''


Teknik Direktör Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yıldız futbolcuyu beğendiğini ve hala istediğini ''Demba Ba'nın sakatlığı büyük şanssızlık idi. Eğer Demba Ba sakatlık yaşamasaydı forvet işini halletmiş olurduk'' şeklinde konuşarak belli etti. Ancak Demba Ba her ne kadar Şenol Güneş'in beğendiği ve istediği tarzda bir forvet olsa da faydalı olabilmesi adına sağlıklı olması gerekiyor. Sağlık raporu ise Demba Ba'nın 5 Ağustos günü doktor kontrolünden geçmesinin ardından belli olacak. Raporun olumlu olması durumunda Beşiktaş, yıldız futbolcunun transferi ya da kiralanması için kulübü ile temasları başlatacak. 

 
 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI