Fransız sosyologdan müthiş Beşiktaş yorumu

RTL'ye konuşan Fransız sosyolog Nicolas Hourcade'in açıklamaları dikkat çekti.

Hourcade, "Lyon'dakiler de, İstanbul'dakiler de Türk'tü. En büyük fark; Lyon'daki Türkler, Avrupa'da yaşayan ve kendilerini her zaman ikinci sınıf vatandaş olarak gören Türklerdi bence. Buradaki Türkler ise zaten Avrupalı olan Türkler. Bu Türkler bana; AB'nin belki de Türkleri, etraflarındaki Türklere bakarak Avrupa'nın dışında tutmasıyla büyük hata yaptığını gösterdi" şeklinde yorumladı.

İZLEDİĞİM EN KALİTELİ TARAFTAR GRUBUYDU

Beşiktaş taraftarı için bir teşekkür de Lyon kulübünün güvenlik amiri Annie Saladin'den geldi. Fransa'daki ilk maç sonrasında Beşiktaş taraftarlarını eleştiren Saladin, önceki akşam için bizzat Ahmet Çebi ve Metin Albayrak'a ayrı ayrı teşekkür etti. Saladin, "İstanbul'daki Türk taraftarlar, uzun süredir izlediğim en kaliteli taraftardı. Bu tribünleri görünce, Fransa'daki maça gelen insanların sizin destekçiniz olduğuna inanamadım" ifadelerini kullandı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI