GEZ-GÖZ-“FO”BİSİ

Kartalhaber yazarı Şafak Malatya yazdı...

GEZ-GÖZ-“FO”BİSİ

GEZİ Olayları hepinizin malumu. Ben burada tekrar, tekrar herşeyi detaylandırmak ve sizleri siyasete boğmak düşüncesinde ve arzusunda değilim. Açıkcası ben de Sn. Fikret Orman gibi düşünenlerdenim. Beşiktaş bir spor külübüdür, spor kulüplerinin kendi iç siyaseti ve buna bağlı dinamiklerinden başka, siyasi işlere karışmalarını doğru bulmuyorum.

Hatırlayacağınız üzere,kitaba göre Anayasal hak, vicdana göre yeşili korumak, siyasi açıdan ise bölücü faaliyet adı altında hatırlanan gezi protestolarına bir çok kulüpten taraftarlar katıldı. Şimdi gelelim işin bizimle alakalı kısmına. Yaşanan olaylar sırasında ve sonrasında Sn.Orman, Beşiktaş en çok çArşı gurubunun olayların odak noktası olmasından ve Beşiktaş adının siyasete bulaştırılmasından dem vurmuş ve bu yönde beyanatlar vermişti. Bir kulüp başkanı olarak bu yaklaşım aslında hiç de garipsenecek bir durum değil. Fakat daha sonrası mühim.. GÖZ “Beşiktaş kimsenin babasının arka bahçesi değildir”..

“Ben burada 7 yetimin hakkını savunuyorum”..

“Benim olduğum yerde haksızlık olmaz”..

“Beşiktaş’ın içerisine siyaset sokmam, sokmalarına da izin vermem”.. “Reza bey’in gözünde Beşiktaşlılık ışığı gördüm”.. “Ne olmuş yani? Bu adam eroin kaçakçısı falan mı? Ya da hüküm mü giydi? “ “Ben, silivride, hüküm giymiş paşaları da ziyaret ettim”. GEZ tamam da GÖZ ne olacak Sn Başkan? Hani siyasete bulaştırılmayacaktı Beşiktaş? Haklı ya da haksız, suçlu ya da suçsuz adı bir takım olaylarda zikredilmiş kişilerin savunuculuğu size mi düştü? Benim için bahsi geçen şahıslar mühim değil, benim için, işgal ettiğiniz koltuk ve orada ki davranışlarınız mühim. Siz geldiğiniz günden bugüne, taraftarı müşteri adledip, karşınıza alıp, siyasete girmekle suçlayıp, sonra da bu açıklamaları 80 milyonun önünde yapın. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Bırakınız bu işleri efendiler.. Asıl işiniz olan, Beşiktaş’ın haklarını savununuz! 

Ne oldu Emenike mevzusu? 

Geçen hafta Başakşehir maçında çalınan 2 puan? Bizlere bunlardan haber verin.

1 gün önce haklı ya da haksız, kulüp bir kumpasa getirilmiş ve kamyonetler kulübün kapısına dayanmış, sizlerin telefonlarına ulaşılmamış, hukuk kurulunuz “ Yönetime ulaşamıyoruz, ödeme planı veremeyiz “ demiş, kulüp binasına taraftarlarınız sahip çıkmış ama siz ertesi gün siyaset yapıyor diye eleştirdiğiniz taraftarlara açıklama olarak siyasetin dimağını yapmışsınız. O da yetmiyormuş gibi, rahmetli efsane başkan Süleyman SEBA ve yönetimleri üzerinden örneklemeler vererek olayın izahatine çaba göstermişsiniz. Lütfen Unutmayınız! Bu kulüp ŞEREFİYLE OYNAYAN (YÖNETEN), HAKKI İLE KAZANANLARIN kulübüdür. Bizlerin akıllarında Atom karınca RIZA'lar kazınmıştır. Şimdi siz ya da sizler, bu kadar enkazın arasında gönül rahatlığı ile futbol konuşun. . Kusura bakmayın dostlar Ben henüz o seviyeye gelemedim.. 

Şafak Malatya 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI