Gökhan Gönül Forma Bekliyor

Beşiktaş, uzun bir aradan sonra Gökhan Gönül'e kavuşuyor

Beşiktaş’ta sezon başında ameliyat olan ve ligin ilk 6 haftasını kaçıran Gökhan Gönül, milli maç arasının girmesiyle beraber tamamen hazır hale geldi. Uzun süre formasından uzak kalan tecrübeli futbolcu, ligin 7. haftasında Trabzonspor maçının ikinci yarısında formasına kavuşmuştu.

Milli maç arası ilaç gibi geldi

Tamamen iyileşen Gökhan Gönül, milli maç arasında da takımla birlikte yapılan antrenmanların hepsinde yer aldı. Yıldız oyuncu, kondisyon olarak da eksikliklerini giderek yüzde yüz hazır hale geldi.

Gençlerbirliği maçında ilk onbirde başlaması bekleniyor

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda hırsı ile dikkat çeken tecrübeli ismin teknik direktör ile bir görüşme yaparak ‘Hocam her yönüyle hazırım. Gençlerbirliği maçında ilk onbirde oynayabilirim’ şeklinde bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Gökhan Gönül’ün yokluğunda sağ kanatta kimler oynadı ?

Sezon başında ameliyat olan Gökhan’ın yokluğunda sağ bekte birçok isim görev aldı. Takımdan ayrılan kadar Andreas Beck oynarken sonrasında Adriano bazı maçlarda görev aldı. Brezilyalı oyuncu sakatlanınca teknik adam Necip Uysal’a sağ bekte görev verdi. Ancak Beşiktaş ve Leipzig maçlarında ise Şenol Güneş, bu mevkide Gary Medel’i oynattı. Trabzonspor maçının ilk yarısında da bu mevkide Gary Medel oynamış fakat istenilen performansı ortaya koyamayınca Gökhan Gönül ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI