Gökhan İnler harekatı

Beşiktaşyönetimi Gökhan İnler'in transferini bitirmek için İtalya'ya çıkarma yapacak

Transferde boş atmayan, laf yapmayan, icraatlerini konuşturan siyah- beyazlılar yeni avının peşinde: GÖKHAN İNLER... Kartal nokta atışlarının ardından şimdi de Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlığında orta sahasındaki eksiği doldurmak için Napoli'nin yıldızına kanca attı. Teknik direktör Şenol Güneş'in listesinde ilk basamakta bulunan Gökhan'la Beşiktaş daha önce de temas kurmuş ancak İtalyan ekibinin yüksek fiyat çekmesiyle beklemeye koyulmuştu. Ligin başlamasına kısa süre kala açığını kapatmak isteyen Kartal, şimdi İtalya'ya bir harekat daha başlattı. Transfer sihirbazları Erdal Torunoğulları ve ekibi, Mario Gomez transferinden sonra bir kez daha İtalya'ya gidecek ve bu kez de Gökhan İnler için masaya oturacak.

SENEYE KONTRATI BİTİYOR
Napoli'nin kadrosunda pek yer vermediği Gökhan İnler'in sözleşmesi 2016 yılında sona eriyor. İtalyan ekibi bu yüzden kiralama formülüne kesinlikle sıcak bakmıyor. Beşiktaş da Napoli'nin istediği 6 milyon euro'lara çıkmayı düşünmüyor. Siyah-beyazlı cephenin yine 'meşhur transfer hamleleriyle' rakamı düşürmesi ve İstanbul'a yıldız ismi de alarak dönmesi bekleniyor. Öyle ki yöneticilere göre 9 Ağustos'ta Olympiakos ile oynanacak hazırlık maçına Gökhan İnler, Beşiktaş formasıyla çıkabilir!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI