Gökhan İnler Transferinde Son Durum

Gökhan İnler ismi bir süredir Trabzonspor ile anılıyordu ancak ortaya çıkan son haberlere göre bu futbolcunun transferi konusunda planlama değişti.

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamayan Gökhan İnler için birçok talip kulüp çıktı. Bu kulüplerinin başını Tranbzonspor çekiyor ancak Karadeniz ekibinin İnler'i transfer isteği rafa kaldırıldı.


Yakın zamanda Gökhan İnler'in transferi konusunda Beşiktaş ile tekrar iletişime geçen Karadeniz ekibi, Gökhan İnler'in bölgesi için görüştüğü diğer alternatiflerde olumlu gelişmeler kaydetmesi üzerine Gökhan İnler transferini şimdilik rafa kaldırdı. 


Beşiktaş'ta sezonun büyük kısmını yedek geçiren Gökhan İnler ise Trabzonspor'a sıcak bakıyordu. Ancak yaşanan bu son durumun ardından yıldızı futbolcu yurtdışından gelecek teklifleri bekleyecek. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI