Gökhan Töre giderse Hoilett

Beşiktaş,West Ham'a transferi gündemde olan Gökhan Töre'nin alternatifini buldu

Beşiktaş yönetimi, Gökhan Töre’nin ayrılması durumunda bugün serbest kalacak olan Junior Hoilett’in işini bitirecek

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-beyazlılar, Gökhan Töre'nin alternatifini buldu. Yeni sezon öncesi transfer yapabilmek için futbolcu satmak zorunda olan Beşiktaş, Töre'nin ayrılması durumunda oluşacak boşluğu Junior Hoilett ile dolduracak. Bugün itibarıyla QPR ile sözleşmesi biten ve serbest kalacak olan Junior Hoilett'in; Beşiktaş'ta oynayan vatandaşı Atiba tarafından ikna edildiği ve oldukça uygun maliyetle ve bonservis bedeli ödenmeden siyah-beyazlı formayı giyebileceği bildirildi.

Bedelsiz gelecek

Yeni sezonda beklenen performansı göstermesi durumunda iyi bir paraya satılabilecek olan 26 yaşındaki Hoilett, isteneni veremezse ise bedelsiz geleceği için gitmesi de sıkıntı yaratmayacak. Yönetim, Hoilett için son kararını Gökhan Töre'nin durumuna göre değerlendirecek.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI