Gökhan Töre'den Süper Hediye

Gökhan Töre, önümüzdeki hafta nikah masasına oturacağı Esra Bilgiç için kesenin ağzını açtı.

Yıldız futbolcu, 25 yaşına giren Bilgiç’e doğum günü hediyesi olarak 200 bin liraya tektaş yüzük aldı. Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'den nişanlısı Esra Bilgiç'e doğum gününde ikinci yüzük jesti geldi. Önceki gün 25 yaşına giren güzel oyuncu için aşkı Töre kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu, önümüzdeki hafta nikah masasına oturacağı Esra Bilgiç'e 200 bin TL'lik dev bir tektaş hediye etti. Ağızları açıkta bırakan tektaşla mutluluktan havalara uçan güzel oyuncu, bu doğum gününde unutamayacağı anlar yaşadı.

Öyle ki Bilgiç, doğum günü partisiyle kına gecesini birleştirdi. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen kına gecesine Bilgiç'in rol aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncuları katıldı.

KARŞILIKLI GÖBEK ATTILAR

Kına gecesinde arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen dizinin 'Halime Sultanı', Dzhamy London marka kırmızı elbisesiyle de prensesleri andırıyordu. Nişanlısının doğum günü hediyesi olan yüzüğü de alyansıyla birlikte parmağından çıkarmayan oyuncu, güzelliğiyle de büyüledi. Boğaz'a nazır tarihi yalıda geç saatlere dek süren eğlencenin sürprizi ise Töre'nin kınayı basması oldu. Karşılıklı göbek atan ikiliye adetlere göre kına yakıldı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin gizlice gerçekleştirilen kınası davetlilerin paylaşımlarıyla ortaya çıktı. İkilinin düğün törenleri ise önümüzdeki hafta yine aynı mekanda olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI