Gol makinesi Beşiktaş

Beşiktaş, şampiyonluk için artık gün sayarken attığı gollerle dikkat çekiyor

Beşiktaş, şampiyonluk için artık gün sayarken hücumcu kimliğini de her maçta ortaya koyuyor. 3-2’lik Adanaspor galibiyetinin ardından Şenol Güneş’in öğrencileri, 57 gol atıp artı 32’lik averaj yakalayarak bu alanda da ligin en başarılı ekibi oldu. Maç başına 2.03 gol ortalaması ile oynayan takımda gol atamayan tek isim kaldı.

Önceki akşam Dusko Tosic’in Beşiktaş’a geldiğinden bu yana ilk golünü atmasıyla ideal 11’den kaleci Fabri haricinde rakip fileleri sarsmayan bir oyuncu kalmadı. 

Cenk Tosun zirvede

Kara Kartal’da Cenk Tosun 17 sayı ile hem takımın hem de ligin en golcü oyuncusu olmayı başardı. Cenk’in ardından Anderson Talisca 10 gol ile Beşiktaş’ın skor yükünü çeken 2. oyuncu durumunda yer aldı. Kaptan Oğuzhan Özyakup’un 4 gol attığı Beşiktaş’ta, Babel ve Marcelo da 3’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Beşiktaş’ın ideal 11’inden Quaresma, Adriano, Gökhan Gönül, Tosic ve Atiba’nın da 1’er golü bulunuyor. İdeal kadroda kendisine sık sık yer bulan Vincent Aboubakar da önceki akşam Adanaspor’a attığı gol ile ligde 8. sayısına ulaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI