Golü koklayan adam; Mario Gomez

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez attığı birbirinden şık gollerle övgü toplamaya devam ediyor

İKİ sezon öncesine kadar Hugo Almeida’nın kaçırdığı gollerle saç-baş yolan Beşiktaşlılar geçen sezon transfer edilen Demba Ba ile santrfor mevkiinde huzura ermiş ve hücumda her zamankinden daha da etkili bir takım ortaya çıkmıştı. Lig bittikten sonra Senegalli oyuncu, Çin’e satılınca siyah-beyazlıları forvete kim gelecek endişesi sarmıştı. Ancak Ba’nın yerine Mario Gomez geldi ve hem Beşiktaş taraftarına hem de Süper Lig’e santrfor nasıl olur dersi verdi.

 

PENALTI KAÇIRDI

 

SİYAH-beyazlıların şampiyonluk yarışını önde götürmesinde aslan payının sahibi olan Alman yıldız dün akşam Kayseri karşısında 10’da ligdeki gol sayısını 24’e çıkarıp toplamda da 26. golüne ulaşırken son haftalarda verdiği asist katkısına da 23. dakidaka Oğuzhan’ın golünde verdiği pasla devam etti. Son haftalarına girdiğimiz sezonda bu kritik periyodu müthiş bir form grafiğiyle geçiren Gomez, Beşiktaş’ın ligde oynadığı son 4 maçta attığı 12 golün 8’ine doğrudan etki etti.

 

BURSA’YA 2 gol atan, Sivas ağlarını 1 kez sarsıp 1 de asist yapan Alman yıldız dün de yine aynı performansı sergiledi. Mario Gomez ayrıca dün 68’deki penaltıyı dışarı atıp bu sezon 3. kez penaltı kaçırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI