Gomez mi Mandzukic mi?

Siyah-beyazlıların önümüzdeki sezon için Mario Gomez veya Mario Mandzukic'i renklerine katmanın planlarını yaptığı öğrenildi

Siyah-beyazlıların önümüzdeki sezon için Mario Gomez veya Mario Mandzukic'i renklerine katmanın planlarını yaptığı öğrenildi.


Wolfsburg, Şampiyonlar Ligi’ne çıkmazsa serbest kalacak olan Gomez, Beşiktaş yönetiminin listesinde şimdiden ilk sıradaki yerinin aldı. Beşiktaş, Juventus forması giyen Hırvat golcü ile de temasa geçmeye hazırlanıyor.

 

Ara transfer dönemini Matej Mitrovic, Ryan Babel, Ersan Gülüm ve Demba Ba ile noktalandıran siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon için forvet transferini şimdiden belli etti. Aboubakar ve Demba Ba ile kiralık sözleşmeler yapan siyah-beyazlı yönetimin, Mario Gomez veya Mario Mandzukic’i bonservisiyle birlikte renklerine bağlamayı düşünüyor.


Sözleşmesi bitecek olan Ömer Şişmanoğlu düşünüldüğünde Cenk Tosun'dan başka forveti kalmayacak olan siyah-beyazlılar, Mario Gomez ile Mario Mandzukic arasında bir tercih yapmayı düşünüyor. Beşiktaş'ın geride bıraktığımız günlerde teklif götürdüğü Wolfsburg forması giyen eski yıldızı Mario Gomez sezon sonunu göstermişti. Juventus’tan izin alamadığı için devre arası transfer döneminde Beşiktaş’a gelemeyen Mandzukic de sezon sonunu işaret etmişti.

 

Wolfsburg sezon sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi alamadığı takdirde Mario Gomez özel sözleşmesi gereğince serbest kalabilecek. Wolsburg'un, Bundesliga’da 14. sırada yer alması yüzünden Alman yıldız, siyah-beyazlı kulübe geri dönmeyi kabul ederse Beşiktaş  Wolfsburg’a bonservis bedeli ödemeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI