Güneş'ten son uyarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur rizespor maçı öncesi oyuncularını son bir kez uyardı

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçı öncesi Beşiktaşlı futbolcuları uyardı. Öğrencilerine rakibin üst sıralara tırmanmak istediğini aktaran Şenol Güneş, “Seyirci avantajını arkalarına alarak, bize sıkıntılar yaratabilirler. Kiev maçından sonra dinlenme zamanımız olmadı. Önemli eksiklerimiz var ama böyle bahanelerimiz olmamalı. Araya üç puanla girmeliyiz” dediği öğrenildi.

Süper Lig’in 6. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş maçın zor geçeceğini söyledi.

Müsabaka öncesi futbolcularına uyarılarda bulunan deneyimli teknik adamın “Rakibimiz, puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor. Şu an için Çaykur Rizespor çok önemli süreçten geçiyor. Böylesi durumlar, rakibin motivasyonunu daha da artırır. O nedenle, oyun disiplinini elden bırakmayın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI