Güntekin Onay: Pepe Yıldızlaştı

Güntekin Onay'ın Vatan Gazetesi'ndeki köşe yazısı

PEPE YILDIZLAŞTI 


BİR stoperin maçın yıldızı olabileceğini dün akşam gördük. Portekizli Pepe, dün gece Vodafone Park’ta oynadığı futbol, attığı gol ve rakip ataklardaki hamleleriyle Beşiktaş’ın yıldızı oldu. 


ANTALYASPOR’UN orta alandaki yakın ve temaslı oyunu, Atiba, Oğuzhan ve Talisca’nın zorlanmasına neden oldu. Özellikle oyun kurucu pozisyonundaki Oğuzhan bocalayınca Beşiktaş alışık olduğumuz akıcı oyununu sergileyemedi. Kenarlardaki Quaresma ve Babel de alan bulamadılar. 

 

BEŞİKTAŞ’TA Pepe’nin dışında Caner ve Tosic çok iyi bir futbol ortaya koydular. Cenk de siyah-beyazlıların en hareketli ismiydi. Ligin ilk maçını oynamak, seyircisiz oynamak ve hatta Antalya gibi organize ve sıkı bir ekibe karşı oynamak hiç de kolay değil. Bireysel olarak Talisca, Oğuzhan ve Quaresma gibi yıldızların hazır olmaması da tabii ki Beşiktaş’ı olumsuz etkileyen fökterlerdi. Buna rağmen Beşiktaş maçı kazanacak kadar yeterli sayıda pozisyon üretti ve savunmada Antalya’ya fazla şans vermedi.

 

ÇAKIR SÜZEMEDİ!

 

ŞENOL hoca Jeremain Lens’i oyuna sokmayı neden düşünmedi bu bir merak konusu. Çünkü 75’ten sonra Antalyaspor kendi yarı sahasında alanlar bırakmaya başladı. 

 

ZORLUK düzeyi yüksek maçta Antalya’yı top rakipteyken beğendim. Ancak top ayağındayken geçen yılki üretkenliğinden uzak kaldılar. Özellikle Eto’o’yu fazla oyuna sokamadılar.

 

BEŞİKTAŞ’IN dün akşam kazandığı penaltıda Diego’nun topa kesinlikle müdahalesi vardı. Ligimizin en itibarlı hakemi olan Cüneyt Çakır, ne yazık ki bu pozisyonu iyi süzemedi.


GÜNTEKİN ONAY 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI