Güntekin Onay'dan çarpıcı Beşiktaş yorumu

Güntekin Onay, 2-2 biten konyaspor-Beşiktaş maçını yorumladı

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ 

BEŞİKTAŞ’IN ligin 2’nci haftasında hiçbir yeni transferini oynatamaması ilginç. Özellikle yedek kulübesi bakımından sorun yaşıyor siyah-beyazlılar. Stoperde ise Şenol Güneş yine Necip tercihi yapmak durumunda kaldı. Tüm bu faktörlere rağmen Konya deplasmanında 40 bin seyirci önünde topun ve oyunun kontrolünü elinde tutan bir Beşiktaş izledik. İlk 40 dakika boyunca Konyaspor sadece 2 kez Beşiktaş ceza alanına geldi. Burada düşündürücü olan 2 atakta da Konyaspor’un pozisyon üretmesiydi. Siyah-beyazlı savunma özellikle yüksek toplarda adam ve alan paylaşımında hatalar yaptı. 

 

İLK 40 dakika %75’e 25 civarı bir oranla topa sahip olmasına karşın atak sonuçlandırma konusunda çok da verimli olamadı Beşiktaş. Santrfor Cenk topla buluşamazken Quaresma ve Olcay etkili olan isimlerdi. 

 

OĞUZHAN ÇIKINCA ROLLER DEĞİŞTİ

 

2. yarının ilk 15 dakikalık bölümünde Beşiktaş yine topa daha fazla sahip olan taraftı ve Cenk Tosun ile 2-1’i buldu. Savunmanın yine yüksek top zaafiyeti ise Konyaspor’a beraberlik golünü getirdi. 

 

63’TE Oğuzhan sakatlandıktan sonra Beşiktaş, oyunun kontrolünü tamamen yitirdi ve Konyaspor üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarının etkili isimleri Quaresma ve Olcay da tamamen kaybolunca Beşiktaş’ın hücum etkinliği kalmadı. Rhodolfo’nun çizgiden çıkarttığı top Beşiktaş’a 1 puan getirirken, Brezilyalı girdikten sonra orta alana geçen Necip, 2’nci sarıdan atılarak takımını 10 kişi bıraktı. 

 

BEŞİKTAŞ’IN hala Necip stoper oynuyor ve bu kritik pozisyonda transfer henüz gerçekleşmedi. Bu durum Beşiktaş açısından ciddi bir olumsuzluk. Tüm eksiklere ve olumsuzluklara rağmen Konya deplasmanında alınan 1 puan ise kötü değil.

 

GÜNTEKİN ONAY 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI