Hadi işinize bakın!

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı

Hadi işinize bakın! 


Rakibi! yenilen Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında sadece yapması gerekeni yaparak Saygı duydu ve sonucu aldı.


Cenk sakatlanana kadar görevini yerine getirdi. Talisca için forvet olur diyerek methiyeler yapıldı ancak şu bir gerçek ki golcü olamaz.


Beşiktaş'a golcü kesinlikle şart.


Maçta dört golü bulan Beşiktaş'ta dört golü de dört farklı oyuncu attı. Bu da takım oyununa dayalı bir oyunun göstergesidir.


Defansta Tosic saatli bomba. Her an bir heyecan oluşturabiliyor. Tosic'in yetenek anlamında fazlalığı yok  ama bu açığını tamamen çalışkanlığı ile kapatıyor.


Babel, takıma katkı sağlıyor ki attığı golde klasını gösterdiği gibi maçın sonlarında forvette de sırıtmadı.


Kuşkusuz maçın yıldızı Cigano!...


Bu sezon ilk golünü penaltıdan da olsa atan Portekizli yıldız, iki golünde asistini yaparak maça damgasını vurdu. Bunun dışında oyun içinde takıma ciddi katkı sağladı. 


Hiç hakem konusunda yorum yapmayı istemiyorum ama sanki gündem olmak için bir gayret içinde olan MHK bireyleri var. Verilen penaltı sitcom dizide komedi sahnesi gibiydi.


Medyanın gözünden kaçmadı sanırım, Quaresma golden sonra Şenol Güneş'e koşup sarıldığında ne kafa attı!... (Hadi bakim işinize bakınız...)


Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI